Office- en ledenmanager M/V [16 uur]

Functie

Deze veelzijdige office- en ledenmanager m/v is de spil die Kennis & Support Centrum van Vereniging Yarden goed laat functioneren.

Waar staat Vereniging Yarden voor?

Niemand hoeft verlies en de dood alleen te dragen. Afscheid nemen, zoals het verlies van een dierbare, is onderdeel van het leven, maar we hebben het er liever niet over. Terwijl praten over de pijn van afscheid het verlies vaak draaglijker maakt. Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom verlies en de dood: het online informatiepunt voor steun, inspiratie, vragen en hulp. Onze betrokken vrijwilligers luisteren naar je verhaal. En als jij dat wenst, geven we je praktische informatie of brengen je in contact met lotgenoten. In een persoonlijk gesprek, op de manier waarbij jij je het meest comfortabel voelt: in levenden lijve, aan de telefoon of via de chat. Vereniging Yarden helpt afscheid een plek te geven in je leven.

Jouw functie op hoofdlijnen

Je stroomlijnt de dagelijkse gang van zaken bij het Kennis & Support Centrum van Vereniging Yarden, ondersteunt waar nodig de directeur en het bestuur, neemt waar mogelijk werk uit handen en handelt zelfstandig. Je beheert en controleert de informatiestroom en brengt structuur aan.
Je taken bestaan onder andere uit:
• Fungeren als [eerste] aanspreekpunt voor leden, vrijwilligers, relaties en partners.
• De faciliteiten voor de uitvoeringsorganisatie op orde brengen en houden.
• Plannen, organiseren en notuleren van diverse overleggen.
• Bijhouden ledenadministratie.
• Bijhouden financiële administratie.
• Bijhouden rooster- en urenregistratie vrijwilligers.
• Mede organiseren van diverse opleidingen voor vrijwilligers [training en deskundigheidsbevordering].
• Mede bijdragen aan de marketingactiviteiten ten behoeve van de nieuwsbrieven en fondsenwerving.

Jouw profiel

Je bent een organisator in hart en nieren met relevante werkervaring. Je werkt proactief en bent flexibel ingesteld. Je werkt gestructureerd en bent in staat de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal, dienstverlenend en kun je goed binnen een klein en hecht team functioneren. Je bent praktisch ingesteld, stressbestendig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond. Je hebt uitstekende kennis van het MS Office-pakket en bij voorkeur van het boekhoudpakket Exact. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Wij zoeken een initiatiefrijke collega met een hands on-mentaliteit.

Ons aanbod

Een uitdagende en zelfstandige baan bij een klein en enthousiast team (4 personen) met passende arbeidsvoorwaarden. Onze standplaats is op dit moment Utrecht. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast?

Stuur dan vóór 10 februari je CV en motivatiebrief naar ellen.vanson@vereniging-yarden.nl t.a.v. Ellen van Son (directeur).

Wil je nog meer van ons weten? Kijk dan verder op onze website: https://vereniging-yarden.nl/ of neem contact op met Ellen van Son telefonisch bereikbaar via M 06 55 72 48 32.

Alle vacatures