Marketing & communicatiemedewerker M/V [20 uur]

Functie

Een uitdagende functie die als doel heeft om de Vereniging Yarden nog beter op de kaart te zetten.

Waar staat Vereniging Yarden voor?

Niemand hoeft verlies en de dood alleen te dragen. Afscheid nemen, zoals het verlies van een dierbare, is onderdeel van het leven, maar we hebben het er liever niet over. Terwijl praten over de pijn van afscheid het verlies vaak draaglijker maakt. Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom verlies en de dood: het online informatiepunt voor steun, inspiratie, vragen en hulp. Onze betrokken vrijwilligers luisteren naar je verhaal. En als jij dat wenst, geven we je praktische informatie of brengen je in contact met lotgenoten. In een persoonlijk gesprek, op de manier waarbij jij je het meest comfortabel voelt: in levenden lijve, aan de telefoon of via de chat. Vereniging Yarden helpt afscheid een plek te geven in je leven.

Jouw functie op hoofdlijnen

Je neemt het voortouw bij het maken van marketing & communicatieplan en de implementatie daarvan en ontwikkelt in samenspraak met de directeur proposities voor zakelijke partners en geeft mede vorm aan nieuwe vormen van lidmaatschap.

Je taken bestaan onder andere uit:
• Opstellen van marketingcommunicatieplannen en -strategieën, ontwikkelen en uitvoeren van marketing en communicatiecampagnes om de Verenigingsdoelstellingen te behalen. Onderdeel hiervan is het opzetten voor een roadmap voor marketing en communicatie.
• Schrijven en redigeren van teksten en content, stimuleren en begeleiden van storytelling in en voor de organisatie.
• Verbeteren, ontwikkelen en onderhouden van website(s) en social mediakanalen.
• Uitwerken van marktanalyses en communiceren daarvan met juiste belanghebbenden.
• Onderzoeken en analyseren van marketingdata en -gegevens om een beeld van het behalen van onze verenigingsdoelen te verkrijgen.
• Initiëren en opzetten van campagnes.
• Onderhouden van contacten met externe leveranciers.

Jouw profiel

Je bent een allround marketing en communicatieprofessional met ruime werkervaring. Je bent zorgvuldig en tegelijkertijd resultaatgericht. Je beschikt over een goede taalbeheersing en een vlotte pen. Daarnaast ben je innovatief en initiatiefrijk. Je kunt goed binnen een klein en hecht team functioneren. Je bent praktisch ingesteld, stressbestendig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende sociale vaardigheden. Ervaring in multiculturele communicatie is een pré.

Je hebt een WO-opleiding op het gebied van communicatie en marketing afgerond. Ruime ervaring bij kleinere en grotere organisaties met contentmarketing, social media, (online) campagnes en websites. Je hebt aantoonbare ervaring met social media, CMS-systemen, verbeteren van websites, SEA, SEO en Google Analytics.

Ons aanbod

Een uitdagende en zelfstandige baan in een klein en enthousiast team (4 personen) met passende arbeidsvoorwaarden. Onze standplaats is op dit moment Utrecht. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast?

Stuur dan vóór 10 februari je CV en motivatiebrief naar ellen.vanson@vereniging-yarden.nl t.a.v. Ellen van Son (directeur).

Wil je nog meer van ons weten? Kijk dan verder op onze website: https://vereniging-yarden.nl/ of neem contact op met Ellen van Son telefonisch bereikbaar via M 06 55 72 48 32.

Alle vacatures