Thema's die besproken mogen worden

Experts aan het woord

Uitgelicht: Jongeren en de dood

Rouwdeskundige aan het woord

Kinderen verwerken de dood van een dierbare anders dan volwassenen. Elk kind verwerkt het anders, maar er zijn wel een aantal dingen die veel kinderen doormaken als ze iemand in hun omgeving verliezen. Rouwdeskundige Jacqueline de Ruig legt uit wat je kunt verwachten als jouw kind rouwt.

Jouw steun

Ben je nu op zoek naar iemand waar je mee kunt praten over jouw verlies? Vind je praten misschien te direct, maar wil je wel graag direct contact met een deskundige over jouw verlies? Je kunt chatten met een van de vele vrijwilligers.

Onze vrijwilligers zijn mensen die vanuit eigen ervaringen en trainingen weten hoe ze het beste om kunnen gaan met rouw. Zij willen jou graag helpen door een luisterend oor te bieden en je tips te geven.

De chatfunctie is beschikbaar tussen 16.00 en 22.00 uur.

Start een chat

• Wulp, Jan van der
  • Berg, Ilona van den
  • Demaret, Cees
  • Demi Acquoy
  • Lindeboom, Akkie
  • Maas, Sylvia
  • Munck, Sandor de
  • Nahar, Rozana
  • Huisman, Jose

Chat tussen 16.00 – 22.00 uur met één van onze vrijwilligers.

Start een chat